flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників апарату суду

07 червня 2021, 15:44

07.06.2021р. заступником керівника апарату суду Любов Семчук було проведено Інструктаж про правилах пожежної безпеки.

У своєму виступі Любов Семчук наголосила, що при виявлені пожежі (ознак горіння) потрібно негайно повідомити пожежно-рятувальну службу за телефоном 101, вказавши при цьому точну адресу, кількість поверхів, наявність людей у приміщенні, а також своє прізвище. При можливості вжити заходи по евакуації людей і матеріальних цінностей, про пожежу повідомити керівництво суду. По закінченню навчання працівникам апарату суду була роздані Пам’ятка «Правила поведінки під час пожежі в суді».

Крім того керівником апарату суду Світланою Костів було проведено навчання із працівниками суду на тему «Додержання працівниками суду Правил етичної поведінки, як передумови запобігання корупційних проявів».

Керівник апарату суду звернула увагу працівників на вимоги до поведінки державних службовців якими вони зобов’язані керуватися під час виконання своїх службових повноважень. Державні службовці повинні неухильно додержуватися вимог законів та загальновизнаних етичних норм поведінки, бути ввічливим у стосунках із відвідувачами суду, колегами та підлеглими.

На закріплення отриманої інформації, працівникам апарату суду було роздано витяг із Закону України «Про запобігання корупції» - Правила етичної поведінки.