flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки проведення Дня відкритих дверей

26 грудня 2011, 15:35

Підсумки проведення Дня відкритих дверей

26 грудня 2011 року у Калуському міськрайонному суді Івано-Франківської області з метою забезпечення прозорості та відкритості в діяльності суду, забезпечення права вільного доступу громадян, сприяння поглибленої обізнаності в діяльності суду, роботи суддів та працівників апарату суду було проведено День відкритих дверей.

Суд відвідали учні навчальних закладів міста.

Заступник голови  суду Бердан Н.В. з гордістю розповіла, про Калуський міськрайонний суд, торкаючись в деякій мірі фактів з історії суду.  Керівник апарату суду Костів С.С. ознайомила гостей з структурою та організацією судової діяльності в цілому. Помічник заступника голови суду Богдашка О.Б. розповіла присутнім про обсяг роботи помічників суддів та секретарів судових засідань, розповіла про технологічні процеси організації і забезпечення судових засідань. Консультант суду Смирнова О.В. розповіла старшокласникам про злочини вчинені неповнолітніми, а також про відповідальність за дані злочини.

            Після  цього було проведено екскурсію по приміщенню суду. Розпочали її з кабінету заступника голови суду, побували у кабінетах суддів, залах судових засідань, де учні дізналися в яких умовах працюють судді та працівники апарату суду.  

            Також завітали і до канцелярії суду, де дізналися про реєстрацію, рух документів, побували у відділі  документального забезпечення   цивільних  та адміністративних страв, у відділі документального забезпечення    кримінальних справ та справ  про адміністративні правопорушення, гості познайомилися з ділянкою роботи секретарів даних відділів. Крім цього познайомилися з роботою  архівного відділу та відділу кадрової роботи та судової статистики.

            Судді та працівники   апарату суду відповіли на усі виниклі під час екскурсії питання.

            По закінченню гості подякували за проведену зустріч, зізнавшись, що мали зовсім невірне уявлення про діяльність суду та висловили побажання про більше інформування населення з боку органів державної влади щодо системи судоустрою нашої держави.

            Заступник голови суду Бердан Н.В. побажала усім успіхів в навчанні, наголосивши, що людина, яка ставить перед собою мету,обов’язково її досягає. Приклад тому – особистий життєвий шлях.