flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важливе повідомлення

24 січня 2022, 12:26

З 24 січня  2022 року в Івано-Франківській області встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки через поширення респіраторної хвороби COVID-l9, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2,

Інформуємо, що Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області продовжує працювати у звичному режимі, дотримуючись обмежень і рекомендацій для судів щодо роботи в умовах карантину. Ознайомитись із рекомендаціями можна за посиланням: https://cutt.ly/NRNr0xV.  

Зокрема, забезпечуючи право громадян на доступ до правосуддя, з метою зменшення кількості присутніх у залі судових засідань рекомендуємо сторонам та їхнім представникам брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференцзв’язку з використанням власних технічних засобів.

У разі необхідності безпосередньої присутності учасників проваджень у залі судових засідань, з урахуванням норм процесуального законодавства, просимо перебувати у приміщеннях Суду в засобах особистого захисту (масках, респіраторах, рукавичках тощо) та дотримуватися безпечної дистанції.

Судді, секретарі судових засідань, судові розпорядники та інші працівники апарату Суду також дотримуються обмежень «червоного» рівня епідемічної небезпеки у приміщеннях суду: використовують засоби особистого захисту та зберігають соціальну дистанцію. У залах судових засідань працюють бактерицидні лампи. При вході до приміщення суду розміщено безконтактний сенсорний дезінфектор для рук, якими може скористатися кожен охочий.

Прибирання приміщень Суду (у тому числі залів судових засідань, кабінетів суддів та працівників апарату, місць загального користування) здійснюється згідно з встановленим графіком і з використанням спеціальних антисептичних засобів. Також здійснюється дистанційне вимірювання температури відвідувачів суду.

На час встановленого «червоного» рівня епідемічної небезпеки в Суді тимчасово призупинено проведення заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю (конференцій, круглих столів, екскурсій тощо).

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області захищає ваші права та дбає про ваше здоров’я.