flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вирок у справі про обвинувачення вже раніше судимого місцевого жителя

25 жовтня 2023, 14:30

         23 жовтня Калуський суд поставив вирок у справі про обвинувачення вже раніше судимого місцевого жителя.

         Згідно матеріалів справи відомо, що 29-річний обвинувачений  знаходячись на одній із вулиць міста помітивши незачинене приміщення майстерні вирішив зайти та здійснити злочинний умисел на таємне викрадення чужого майна, а саме ноутбука.

         Не зупинившись на цьому та не усвідомлюючи наслідки своїх дій обвинувачений продовжував здійснювати протиправні дії. Під час зупинення його військовослужбовцями у складі військового наряду Національної гвардії України при перевірці поверхневого огляду було виявлено металевий тубус із вмістом небезпечної психотропної речовини обіг якої заборонено.

         Обвинувачений в судовому засіданні свою вину у вчиненні визнав та щиро розкаявся. Просив суворо не карати, потерпілий просив призначити покарання обвинуваченому на розсуд суду.

         У своєму виступі прокурор просив врахувати дані про особу обвинуваченого, раніше вчинені ним правопорушення та ухиленні від відбування покарання у виді громадських робіт  і остаточно призначити покарання у вигляді 3 років 4 днів позбавлення волі.

         Суд ухвалив, визнати винним за ч.4.ст.185 КК України у вчиненні кримінальних правопорушень раніше судимого калушанина та призначити покарання у вигляді 2 років 6 місяців 4 дні позбавлення волі.