flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

6 років з конфіскацією майна

13 листопада 2023, 13:33

     Калуський міськрайонний суд розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали кримінального провадження про обвинувачення 32 річного жителя міста Калуша раніше не судимого, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України.

     З матеріалів провадження відомо, що обвинувачений придбав психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, зберігав з метою збуту та таке правопорушення вчинене повторно.

     Реалізовуючи свій злочинний умисел, направлений на особисте збагачення шляхом незаконного збуту психотропної речовини, обіг якої обмежено - амфетамін вище зазначена особа умисно незаконно збував мешканцям міста, а також психотропну речовину, обіг якої обмежено знайдено під час обшуку за місцем свого фактичного проживання та  в гаражному масиві, де під час затримання останнього було вилучено 10 полімерних пакетів з порошкоподібною речовиною білого кольору, 1 полімерний пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, яку обвинувачений  попередньо розфасував та упакував в 11 полімерних пакетів з метою збуту.

     Обвинувачений в судовому засіданні вину у вчинених кримінальних правопорушеннях визнав.

     У судовому засіданні прокурор просив врахувати особу винного, обставини провадження, та призначити останньому покарання:

           - за ч. 1 ст. 307 КК України у виді позбавлення волі на строк 4 роки;

           - за ч. 2 ст. 307 КК України у виді позбавлення волі на строк 6 років з конфіскацією майна,

           - на підставі ч. 1 ст. 70 КК України за сукупністю кримінальних правопорушень шляхом поглинання менш суворого покарання більш                     суворим призначити остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 6 років з конфіскацією майна.

      Суд ухвалив визнати винуватим мешканця Калущини у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України, та призначити йому покарання:

          - за ч. 1 ст. 307 КК України- у виді позбавлення волі на строк 4 (чотири) роки;

          - за ч. 2 ст. 307 КК України - у виді позбавлення волі на строк 6 (шість) років з конфіскацією майна.

      На підставі ч. 1 ст. 70 КК України за сукупністю кримінальних правопорушень шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим призначити остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 6 (шість) років з конфіскацією майна.