flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Не став на шлях виправлення – суд продовжив адміністративний нагляд

26 січня 2024, 10:20

     До суду надійшло подання начальника Калуського РВП ГУНП України в Івано-Франківській області про продовження адміністративного нагляду відносно 45 річного жителя Калуша, раніше судимого за ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 186 КК України до 2 років позбавлення волі.

     Подання мотивує тим, що останній звільнився з виправної колонії, після відбуття терміну покарання прибув на постійне місце проживання в м. Калуш, де був взятий на облік Калуським РВП ГУНП в Івано-Франківській області, як раніше судима особа. Після звільнення з місць позбавлення волі на шлях виправлення не став. За час перебування на обліку зарекомендував себе з негативного боку, допускав адміністративні правопорушення. В 2023 році ухвалою суду йому  було  встановлено  адміністративний нагляд терміном 1 рік, під час перебування під адміністративним наглядом допускав правопорушення, за що притягався до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.178, ч.2 ст.187 КУпАП.

     В судовому засіданні представник Калуського РВП ГУНП України в Івано-Франківській області подання підтримав та просив продовжити адміністративний нагляд на 6 місяців.

     Правопорушник в судовому засіданні не заперечив щодо продовження йому адміністративного нагляду.

     Суд подання задоволив та постановив:

     Продовжити  жителю м.Калуша адміністративний нагляд, строком на 6 місяців та встановити такі обмеження:

  1. Заборонити вихід з будинку (квартири), де проживає з 22 год.00 хв. до 06 год.00 хв. ранку;
  2. Заборонити перебування та відвідування торгових точок, в яких продають спиртні напої на розлив;
  3. Заборонити виїзд в особистих справах за межі Калуського району Івано-Франківської області без відома та дозволу Калуського РВП ГУНП України в Івано-Франківській області;
  4. З`являтись для реєстрації в Калуський РВП ГУНП в Івано-Франківській області чотири рази на місяць.