flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аналіз стану розгляду роботи по доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні суду за ІІІ квартал 2015 року

08 жовтня 2015, 10:31

Аналіз

 стану розгляду роботи по доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні суду   за ІІІ квартал 2015 року

         Згідно плану роботи Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області мною – заступником керівника апарату суду Семчук Л.Я.  проведено аналіз стану роботи суду по доступу до публічної інформації за ІІІ квартал 2015 року.

У ІІІ кварталі 2015р. до Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області  надійшло 2 запити  на отримання публічної інформації.  

Так, гр.М. звернулася до суду з запитом на отримання публічної інформації, а саме повідомлення  законодавчої норми, яка регулює у цивільному процесі правила створення,оформлення,завірення та набуття законної сили для «технологічного документа» замість оформлення журналу судового засідання у справі.

Заявниці було направлено вичерпну відповідь на поданий нею запит у термін передбачений ст.20 ЗУ «Про доступ до публічної інформації».

Гр.З.звернулася до суду  про надання інформації щодо обмеження у праві її виїзду за межі України у грудні 2009 року.

Відповідно до ст.22 Закону України «Про доступ до публічної інформації»  запитувачці повідомлено, що відповідно до переліку відомостей, які належать до  інформації з обмеженим доступом, а також відомостей, які не містять ознак  публічної інформації-інформація, що міститься в матеріалах судових справ не належить до публічної інформації. Крім того направлено копію ухвали щодо обмеження її у праві виїзду за кордон.

Всі працівники Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області   дотримуються норм Конституції України, Законів України «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації» та Положення про порядок організації доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні Калуського міськрайонного суду.

Заступник керівника апарату Калуського 

міськрайонного суду                                                                                                                                                             Л.Я.Семчук