flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація для відвідувачів суду

05 серпня 2020, 08:58

Шановні відвідувачі суду, Кабінет Міністрів України на своєму засіданні установив адаптивний карантин до 31 серпня 2020 року. Відповідне рішення Уряд ухвалив 22 липня 2020 року.

З метою виконання положень Постанови  Кабінету Міністрів України № 211 «Про запобігання поширенню на території України  короновірусу COVID-19» та Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», на зборах суддів Калуського міськрайоннного суду Івано-Франківської області,  прийнято рішення, яким встановлено особливий режим роботи.

На період дії карантину:

  • припинено всі заходи, не пов`язані з процесуальною діяльністю суду;
  • обмежено допуск відвідувачів  до канцелярії суду та в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань;
  • обмежино допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань: блідість обличчя, почервоніння очей, кашель:
  • зменшено кількість судових засідань, що призначаються протягом робочого дня.

Просимо відвідувачів, які не є учасниками судових засідань утриматися від відвідування судових засідання.

Одночасно  рекомендуємо  учасникам судового процесу за можливості брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та використовувати для звернень електронну пошту.

Принагідно нагадуємо, що згідно постанови уряду №641 від  22 липня 2020 року на території України на період дії карантину забороняється:

1) перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

2) перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус, без посвідчення про взяття на облік бездомної особи.